Szedd magad sárgabarack (kajszi) akció Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplém megye térségben

A sárgabarack, vagy más nevén kajszi barack (kajszi) egy finom és édes gyümölcs, mely nagyon sokoldalúan felhasználható, sok vitaminnal és tápanyaggal rendelkezik. Nem véletlen tehát, hogy sokan keresik a szedd magad akciókat Magyarországon.

Borsod-Abaúj-Zemplém megyében és Miskolc térségében közelében, Fancsal településen van lehetőség sárgabarackot, ízletes gyümölcsöt szedni saját magunk által, szedd le magad akcióban.

Fancsal, Borsod-Abaúj-Zemplém megye

  • Név: Fancsal-Fruct Kft. Gyümölcsöse
  • Cím: 3855 Fancsal, Rákóczi út 79.
  • Telefon: +3630 / 456-0555

A sárgabarack (kajszibarack) érési ideje és szezonja

Tulajdonképpen egész nyáron szezonja van és érik, attól függően, hogy melyik fajtát választjuk. Összességében elmondható, hogy június, július, augusztus hónapban szedhető, erre az időszakra tehát különböző szedd magad akciókat is hirdetni szoktak.

Szedd magad sárgabarack (kajszi) akció

További szedd magad akciókat találsz ezen a linken, ahol összeírtuk a többi helyszínt is.

Megosztás

Az alábbi bejegyzések is érdekelhetnek

Tovább emelkedik a búza és a liszt ára

2022. augusztus 25.|

Az elmúlt időszakban az egekbe szöktek a terményárak, és úgy tűnik, hogy a drágulás sehogy sem akar megállni. Ha megnézzük a 2022-es adatokat, akkor látható, hogy a világpiacon a búza és a kukorica is rekordárakat

A magyar családok nehezen viselik az inflációt

2022. augusztus 5.|

A magyar fogyasztók helyzete korántsem kecsegtet közelgő változással, már ami az inflációt jelenti. Az európai piacon kicsiny hazánk sínyli meg legjobban az emelkedő árakat, amin a kamatok, a fogyasztási kölcsönök és a hitelek sem segítenek.