Elkezdődtek a tárgyalások L. L. Junior kisfiának a halála miatt

2019. augusztus 31-én nagyon szomorú baleset rázta meg az országot. Zuglóban, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél L.L Junior kisfia életét vesztette, amikor a pici valahogyan átszaladt a piros lámpánál, ahol egy autó elütötte.

Az emberek akkor két táborra oszlottak, voltak, akik az apukát támogatták a fájdalmában, miközben a többek az anyukát sajnálták, aki minden bizonnyal az élete végéig fogja cipelni ezt a kegyetlen súlyt. A pici a helyszínen az életét vesztette, a tárgyalások azonban csak pár nappal ezelőtt kezdődtek meg.

Az előkészítő ülésen a vádlott védője a nyilvánosság kizárását kérte, azonban ez el lett utasítva. Ezt követően az ügyész ismertette a vádakat, ami kimondja, hogy P. Carmen Olívia gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával lesz kihallgatva. Korábban az anyukát, Hopp Csillát is gyanúsítottként hallgatták ki, azonban csak Olíviával szemben emeltek vádat, a kisfiú ugyanis az ő szoros felügyelete mellett közlekedett. Az édesanya és a barátnője egy gyerekrendezvényre tartottak, a társaságban pedig több fiatalkorú is tartózkodott. Amikor át akartak kelni az úton, akkor a lámpa pont pirosra váltott.

A kisfiú mellett P. Carmen Olívia állt, az ő jobbján pedig az anyuka. A társaság másik része még a piros jelzés előtt átért, így a túloldalon vártak a többiekre. A hároméves fiú azonban az idősebb testvérét követte, aki szintén a túloldalon várt, és lelépett a zebrára. A nő ekkor visszahúzta, rászólt, hogy ne menjen, majd megfogta a kezét. Ennek ellenére a gyermek ismét kiszaladt az útra, ahol elütötte őt az autó.

Mit tudtunk meg a tárgyalásról?

Az ügyész szerint azért következett be a baleset, mert P. Carmen nem fogta elég erősen a kisfiú kezét, pedig az egyszer már megpróbált elszaladni. Ebből kifolyólag felfüggesztett szabadságvesztést kért, azonban Carmen Olívia nem ismerte el a bűnösségét. Az elmondása szerint már az első zebránál rá kellett szólni a gyerekre, bár akkor még az édesanyja fogta a kezét. A két zebra közötti járdaszigeten ő volt a kicsihez legközelebb, így egyszerűen elkapta a csuklóját. Ezután azonban újra meglógott, és mire a felnőttek lépni tudtak volna, addigra már az úttest közepén volt, senki sem tudta volna visszahúzni.

A térfigyelő kamera a kérdéses pillanatban másik irányba mutatott, így sajnos nincsen felvétel a történtekről, ráadásul a tanúk vallomásai is egy kicsit ellentmondóak. Az apuka először nagyon keményen lépett fel az anyuka ellen, azonban közben sok dolog a helyére került, ami abból is látható, hogy nem ő került a vádlottak padjára.

Természetesen véleménye mindenkinek van, hiszen az anyuka felelőssége, hogy a gyermek biztonságban megérkezzen valahová. Azt sem szabad elfelejti, hogy amikor nagyobb baráti társaságban mozgunk, akkor mindenkinek figyelnie kéne a fiatalokra, főleg a forgalmas utak közelében. Akkor egy hároméves fiú veszítette az életét, aki nem értette meg, hogy a piros lámpánál akkor sem szaladunk át, ha a testvérünk már a másik oldalon van. A tárgyalás azonban még nem ért véget, a következő ülés szeptemberben lesz.

Megosztás

Az alábbi bejegyzések is érdekelhetnek

A megvalósult gyermekkori álom: Dinó parkok

2023. január 26.|

65 millió év után is hiányoznak. A dinoszauruszok iránti érdeklődés meglepően gyakori a gyermekek esetében. Előbb-utóbb szinte minden fiút elkap hosszabb-rövidebb időre, de a lányok közül is szép számmal akadnak, akiket lenyűgöznek.

Útmutató a különböző kriptovalutákhoz

2023. január 26.|

A XXI. század egyik nagy meglepetése gazdasági fronton a bitcoin váratlan és széleskörű sikere volt. Ez az új valuta számos másik interneten használható, virtulis tokent hívott életre, ráadásul mára valóságos digitális tőzsde is épült az

Az internetes rádiózás előnyei

2023. január 9.|

Az online rádióhallgatásnak számos olyan előnye van, amelyekkel a hagyományos rádiók aligha tudnak versenyre kelni és ez magyarázat arra is, hogy miért ilyen népszerűek a netes rádiók. A radio-uk.co.uk számos előnyt sorakoztat fel, ezek egyike,