Digitális nomádnak készül: világgá menne Danny Blue

Emlékszünk még Danny Blue-ra? Ő az a mentalista, aki korábban a TV-ben szerepelt. Eldöntötte, hogy világgá megy és digitális nomádként folytatja tovább életét, odafigyelve a “zöld” életmódra.

Tartalmas és hosszú útra indul Danny Blue, azért, hogy minél több élményeket szerezzen magának. Nem titkolt szándéka, hogy ezt a későbbi műsorában kamatoztathassa majd. A korábbi mentalista úgy nyilatkozott, a digitális nomád életmód az, ami a legjobban közel áll hozzá és az elképzeléseihez. Nem győzte azonban hangsúlyozni, hogy a fenntarthatóság igen fontos szerepet játszik az elkövetkezendő útja során.

Danny Blue korábbi TV-s műsorával megismertette magát a nagyérdeművel, ugyanakkor 2019-ben is felhívta magára a figyelmet, amikor a Forma 1 VIP vendégeit szórakoztatta. A teljes versenyszezon során egy száguldó cirkusszal követte végig az eseményeket. Jött közben a covid és a pandémia, ami szünet volt számára is, majd eldöntötte, újra világot akar látni, mert rájött, hogy korábban is remekül bejött neki.

Ott is jól bírtam, hogy hetente váltogattuk a városokat. A digitális nomádság gondolata egyébként sem áll távol tőlem: legszívesebben a hónom alá csapnék egy laptopot, és világgá mennék. Manapság már egy kamerával vagy telefonnal is tudok felvételeket készíteni, előadóművészként ugyanakkor nagyon inspiráló, ha új emberekkel találkozom, és általuk új impulzusokkal gazdagodom. Ez segít elkerülni a kiégést is.

– nyilatkozta az ismert mentalista.

Danny Blue már előre kinézte, hova fog utazni, milyen utat fog bejárni. A utazást a francia riviérától kezdi, majd egészen Spanyolországig megy, miközben odafigyel a mindenkori fenntarthatóságra. Sokat fog kerékpározni, megpróbálja minimalizálni a karbonlábnyomát, és mindig zöldebb útvonalat fogja preferálni. Mindeközben, ha bármije elromlik, tönkremegy, annak javítását elsősorban saját maga oldja meg. Mindegy, hogy az egy óra, egy bútordarab, vagy akár egy drón.

Hiszek benne, hogy meg lehet javítani a dolgokat, és ez épp úgy igaz a tárgyakra, mint az emberi kapcsolatokra.

– közölte a mentalista, hozzátette, hogy a digitális nomád kalandjának egy laptoppal indul, de abból is természetesen zöldet választana.

Már itthon is egyre népszerűbbek a felújított számítógépek és laptopok. Kevesen tudják, hogy egy újrahasznosított eszköz is lehet ugyanolyan jó, mint az új társai, mégsem terheljük velük annyira a környezetet, ráadásul olcsóbbak és ugyanolyan garancia is jár hozzájuk. Én például a Furbify nevű cég kínálatából választottam egy gépet, ami remek társam lehet egy digitális nomád úton is.

– említette a mentalista.

Danny Blue

Danny Blue

Ezzel pedig nem mondott újat, hiszen eléggé kezdenek elterjedni manapság a felújított laptopok, aminek során az eredeti ár 75%-át is meg lehet spórolni akkor is, ha egy prémium termékről van szó. Ezzel egy minőségi, tartós eszköz kerülhet a kezünkbe. Ráadásul mindenféle embertípushoz és korosztályhoz is lehet választani a kínálatból.

A felújított laptopok a mindennapi életünkbe könnyen beilleszthető, innovatív megoldást jelentenek, amellyel támogathatjuk a fenntartható jövőért vívott harcot. Nem csak a fiatalok, de az idősebb generáció is nyitott az innovációra.

– közölte Tóth Roland, a Furbify munkatársa.

Megosztás

Az alábbi bejegyzések is érdekelhetnek

Medence építése házilag lépésről lépésre

2022. november 8.|

Az első lépés a medence kialakításához mindig a megfelelő hely megtalálása. Ennek a földterület leglaposabb részén kell lennie, távol a telekhatártól és a fáktól. Érdemes alaposan megnézni, hogy hány óra a várható napsütés, mivel ez

Fűtés klímával: a számok és vélemények beszélnek

2022. október 21.|

Ma egyre többször merül fel a kérdés, hogy megéri-e klímával fűteni Magyarországon. Gondoljunk csak az aktuális árakra vagy az enyhe telekre, és szinte azonnal eszünkbe jut a minőségi klíma beszerzése egy kis napelemmel megspékelve.

A jakuzzi használat havi költségei

2022. október 21.|

A saját jakuzzi vásárlás az egész család számára nagy élmény szokott lenni, mivel a nehezebb hétköznapokon is ellátogathatunk a saját wellness központunkba. Valójában ez a befektetés az egész családnak tetszeni fog, mivel a picik és